Till LLENTAB AB söker vi nu en 

Regionansvarig säljare med erfarenhet från byggbranschen  

Placeringsort Göteborg 

Om oss

LLENTAB AB grundades i Sverige 1972 och har idag vuxit till en ledande internationell koncern som leverantör av stålhallar. Med säte i Kungshamn har bolaget verksamhet i Sverige, Norge, Polen, Tjeckien, Ukraina och Slovakien. Med egen produktion i Sverige och Polen levererar och monterar LLENTAB kompletta stålhallar och fackverk till byggföretag och slutanvändare. LLENTAB ägs av Nordstjernan, omsätter cirka 900 miljoner och har 420 anställda. 

Beskrivning av tjänsten

Som regionansvarig hallsäljare på LLENTAB har du ett totalansvar för försäljningen av stålhallar inom regionen (Västra Götaland och Halland). Det innebär ansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till offertberedning och kontaktskrivning. Kunderna finns oftast inom byggbranschen och företag såsom markanläggning, betong, el och så vidare. Internt är dina närmaste kontakter främst försäljnings- och marknadschefen, försäljningskollegor, säljsupport, konstruktörer och montörer. Du kommer själv att ansvara för all försäljning inom din region, samtidigt som du ar ett tätt samarbete med kollegor på andra säljkontor. Då arbetet kräver en hel del resor finns tillgång till tjänstebil. Tjänsten utgår från Göteborgskontoret, det är en heltidstjänst och start efter överenskommelse men gärna så fort som möjligt. 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant erfarenhet från byggbranschen eller av teknisk försäljning. Du har en grundläggande förståelse för konstruktion samt har lätt för siffror och kan läsa ritningar. Då du kommer ha kontakt med kunder och konstruktörer i såväl Sverige som Europa är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och erfarenhet av Office-paketet. 

Vi ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat i en roll som exempelvis kalkylator, projektledare alternativt projektkoordinator eller om du arbetat med professionella inköpare inom byggbranschen och då gärna med någon anknytning till stålbyggnation. 

Då du lägger upp och planerar stora delar av arbetet på egen hand är det viktigt att du trivs med ett stort mått eget ansvar, där du behöver vara självgående och driven samt noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en kommunikativ person som värdesätter att skapa och underhålla affärskontakter, samtidigt som du sätter stort värde i att kunna leverera på utsatt tid. 

Intresserad?

Rekryteringen görs i samarbete med Experis. Sista ansökningsdag är den 21 april. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt genom att klicka här

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso på 031-631531 eller Llentabs Försäljnings- och marknadschef Kenneth Finnäs på tel 0767-67 76 15.

Välkommen med din ansökan!